суботу, 20 лютого 2016 р.

Семінар-практикум вчителів англійської мови

19 лютого 2016 року на базі Комунального  закладу «Лисичанська загальноосвітня школа І –ІІ ступенів № 18» відбувся семінар – практикум для вчителів англійської мови на тему «Шлях до Європи – знання англійської мови як мови міжнародного спілкування».
Семінар відкрила методист методичного центру Стрельцова Н.М., яка привітала учасників та ознайомила з планом роботи. Директор школи Юсакова О.П. звернулася з вітальним словом до присутніх , розповіла про школу та побажала натхнення в подальшій роботі.
На заході була присутня завідувач Центру мов Лисичанського педагогічного коледжу Сєдих В.П., яка ознайомила колег із змістовною та пізнавальною доповіддю «Реалізація Національної програми вивчення та популяризації іноземних мов у пріоритеті реформування галузі освіти та Указу Президента України №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» шляхом низки заходів у Лисичанському педагогічному коледжі на базі Центру мов».
Програма семінару включала відкритий урок, яка давала вчитель англійської мови Чумаченко Н. В. в 2- б класі, що пройшов на високому методичному рівні. Урок настільки захопив учнів, що вони забувають про присутніх гостей, почувають себе вільно.
Під час  майстер-класу вчитель школи № 13 Білецька О. А. поділилася досвідом. Колеги із КЗ ЛСШ І-ІІІ ступенів №27 Лисенко Ю.Г. та Колесник С.О. цікаво та пізнавально провели засідання клубу комунікативного спрямування «Let ‘s speak English». З безцінним досвідом створення вчительського блогу ознайомила присутніх колег Петренко Ю.С., вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів №30.
Семінар був своєчасним, актуальним та цінним.




































































Немає коментарів:

Дописати коментар